07.10.2024

İstanbul’un Sanatkar Din Görevlileri Karma  Sergisi açıldı

İstanbul Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “İstanbul’un Sanatkar Din Görevlileri Karma Sergisi" düzenledi.
Serginin açılış programı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un katılımıyla Taksim Camii Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. Müftü Prof. Dr. Arpaguş, katılımcı din görevlileri ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosuna teşekkür etti.
İstanbul Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca düzenlenen sergide İstanbul genelinde görev yapan 30 sanatkar din görevlisi, hat, ebru, tezhip, çini, resim ve naht eserleriyle yer aldı.
Açılış programına İstanbul İl Müftü Yardımcıları Huriye Akbıyık ile Ayşe Coşkun ve Zekeriya Bülbül, İlçe Müftüleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Program sanatkar din görevlilerine katılım belgesi takdim edilmesi ve açılış kurdelasının kesilmesi ile devam etti.
Müftü Arpaguş ve beraberindekiler sergideki eserleri gezerek sanatçılardan eserler hakkında bilgi aldı.

07102024-sanatkar-din-gorevlileri-sergisi