26.07.2024

Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit Hocamız için “Kur’an-ı Kerim ve Dua” programı düzenlendi

Geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle vefat eden İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit için Taşdelen Merkez Camii'nde “Kur’an-ı Kerim ve Dua” programı düzenlendi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un katılımlarıyla ikindi namazı sonrası düzenlenen programda Vehbi Akşit Hocamızın ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Müftü Arpaguş, “Rahmet-i Rahman’a tevdi ettiğimiz Vehbi Hocamıza Cenab-ı Hakk’tan rahmet niyaz ediyorum.” dedi.

Program Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, İstanbul İl Müftü Yardımcıları, İstanbul’da görev yapan tüm ilçe müftüleri ile vatandaşlar katıldı.

Program sonrasında vatandaşlara ikram yapıldı.

Ayrıca Müftü Arpaguş Merhum Vehbi Akşit Hocamızın ailesini İstanbul Müftü Yardımcısı Ayşe Coşkun ve Çekmeköy Müftü Vekili Beykoz İlçe Müftüsü Muhammet Likoğlu ile birlikte ziyaret ederek sabr-ı cemil niyazında bulundu.

26072024-vehbi-aksit-mevlid