26.07.2024

İstanbul`da İlçe Müftüleri Toplantısı Gerçekleşti

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un riyasetinde Çekmeköy’de gerçekleştirildi.
Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda gündeme dair değerlendirmede bulunan Müftü Arpaguş, geçtiğimiz cumartesi günü vefat eden Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit hocamıza Cenab-ı Hakk’tan rahmet niyazında bulundu.
Toplantıda İstanbul Müftü Yardımcıları görev alanlarına dair bilgilendirmede bulundu.
Toplantıda İlçe Müftüleri görüş ve önerilerini ifade ederek ilçelerde gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Toplantı tayinleri çıkması sebebiyle yeni görev yerlerine gidecek olan İl Müftü Yardımcıları Dr. Mustafa Yavuz ile Dr. Selahattin Yılmaz ile Sarıyer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ve Fatih İlçe Müftüsü Hüseyin Baş’a plaket takdim edilmesi ile sona erdi.
Toplantı sonrasında Müftü Arpaguş ve İlçe Müftüleri Vehbi Akşit hocamızın ruhu için düzenlenen Mevlid-i Şerif merasimine katılmak üzere Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camii’ne geçti.

26072024-ilce-muftuleri-toplantisi