26.09.2023

Minikler 'Bed-i Besmele' heyecanı yaşandı.

Kartal İlçe Müftülüğüne bağlı Nursen Özdayı Safa Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler için “Bed-i Besmele” programı düzenlendi.

Nursen Özdayı Safa Camii Kur'an Kursunda 4-6 yaş grubu çocuklarına yönelik bed-i besmele programlarında, çocuklar ve velileri büyük mutluluk yaşadı.

Programa Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Gümüşpınar Mahalle Muhtarı ve aynı zamanda Nursen Özdayı Safa Camii dernek başkanı Miktat Gürsel, Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar, Şube Müdürü Ahmet Çayır Din Hiz. Uzmanı Mahir Ata daire personeli, veliler ve çocuklar katıldı.

Salavat ve dualarla tamamlanan programın ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.