08.10.2023

DİN GÖREVLİLERİ VE CAMİ DERNEK BAŞKANLARI KAHVALTI BULUŞMASI

Kartal İlçe Müftülüğü, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlilerini ve cami dernek başkanlarını kahvaltıda buluşturdu.

Kartal İlçe Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlileri ve cami dernek başkanlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Kartal Müftüsü Mehmet Öztürk selamlama konuşmasında;

Tüm katılımcıların "Mevlid-i Nebi Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nı tebrik ederek Camilerin Allah'a ibadet edilen kutsal mekanlar olmasının yanında din eğitimin verildiği insanların doğru yola davet edildiği ve çok yönlü hayır faaliyetlerinin gerçekleştiği yerlerdir bu nedenle cami derneklerinin ve din görevlilerinin toplumun ihyasına büyük katkı sağladıklarını ifade etti.

Müftü Öztürk programın sonunda başarılı çalışmalarından dolayı cami dernek başkanlarına teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.