04.10.2022

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE KAYMAKAMIMIZ ZİYARET EDİLDİ

01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle Kağıthane İlçe Müftüsü Adem KARADENİZ ve beraberindeki din görevlileri Kağıthane Kaymakamı Tahir ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette; İlçe Müftüsü Adem KARADENİZ, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile aynı haftaya denk gelen Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu yılki teması “Peygamberimiz, Cami ve İrşad” olarak belirlendiğini ifade ederek hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek programlar hakkında Kaymakam Tahir ŞAHİN'e bilgi verdi. Ziyaretleri dolayısıyla İlçe Müftüsü Adem KARADENİZ’e ve beraberindeki din görevlilerine teşekkür eden Kaymakam Tahir ŞAHİN, tüm din görevlilerinin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.