Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni beraberindeki öğrencilerle birlikte “1–7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, bu yılın “Cami ve Sosyal Hayat” teması çerçevesinde camilerin toplumsal hayatımızdaki yeri, birlik ve beraberliğe katkısı ile gençlerin camilerle bağlarının güçlendirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İlçe Müftüsü KAYAR, camilerin ibadetin yanı sıra yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını yaşatan önemli merkezler olduğunu belirterek gençlerin manevi gelişiminde okul, aile ve cami arasındaki iş birliğinin önemine değindi.
Okulun öğretmeni ve öğrencileri din görevlilerimizin haftasını tebrik ederken İlçe Müftüsü KAYAR da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.