24.05.2024

KAĞITHANEDE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI KAPANIŞ ŞENLİĞİ COŞKUSU

Kağıthane İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının Yıl Sonu Kapanış Şenliği Kağıthane Belediyesinin katkılarıyla Hasbahçe Mesire Alanında düzenlendi. 19 Kurs, 56 Sınıftan 810 Öğrencinin bulunduğu Programa Kağıthane Kaymakamı Sn. Niyazi ERTEN, Belediye Başkanı Sn. Mevlüt ÖZTEKİN, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Sn. Ayşe COŞKUN, AK Parti İlçe Başkanı Sn. Serkan CANTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Zekeriya POSTACI, İlçe Müftüsü Sn. Necmettin KAYAR, Cami Dernek Başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerin gerçekleştirdiği Kur'an-Kerim Tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR, açılış konuşması yaparak " 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımız maneviyatı sağlam nesillerin yetişmesinde öncü rol oynuyor. Hedefimiz manevi ve milli değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Ben öğrencilerimize, ailelerine, emeği geçen öğreticilerimize, dernek başkanlarımıza ve belediyemize gönülden teşekkür ediyor, Kurslarını bitiren yavrularımıza Rabbimden başarı dolu bir ömür niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı. Ardından Kaymakam ERTEN ve Belediye Başkanı ÖZTEKİN konuşmalarında mezun olan öğrencileri tebrik ederek Müftülüğümüzün 4-6 Yaş Kur'an Kursu çalışmaları için teşekkür ettiler. Program, yıl sonu etkinlikleri ve hatıra fotoğrafı çekiminin akabinde sona erdi.