10.02.2024

Kadıköy Müftülüğüne bağlı Tatarağası Cami 4-6 Yaş Kur'an Kursu hizmete açıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Dr. Ahat Taşcı başta İmam Hatip Süleyman Çınarcı olmak üzere emegi geçenlere, tüm hayırseverler ile katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Akabinde İl Müftü Yardımcısı Arif Cevlek konuşmasında 4/6 Yaş Kur'an Kurslarımızın önemine değinerek hayırlı olsun dilek ve temennilerini iletti. Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk konuşmalarında, 4-6 yaş Kur'an Kurslarının ve burada verilen eğitimin çok değerli olduğuna işaret ederek sayılarının artırılması temennisiyle katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Programda, Kur'an Kursunun hizmete girmesinde maddi ve manevi olarak destekte bulunan hayırsever vatandaşlara plaket takdim edildi.

Açılış programına, Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, İl Müftü Yardımcısı Arif Cevlek, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Kaya cami cemaatimiz öğrenci velileri ve mahalle sakinleri katıldı. Katılımcıların kursu ziyaretinin ardından program sona erdi.