06.04.2020

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU ÇALIŞMALARI

Kadıköy Müftülüğü ve TDV Kadıköy Şubesi fakir vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyor.  Kadıköy Müftüsü Mahmut ÇAKIR başkanlığında Koordinasyonu Şube Müdürü Kadir BALTACI tarafından yürütülen Din görevlilerinden oluşan ekip evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerine bizzat giderek alışveriş ihtiyaçlarını gidermektedirler.

Son olarak 53 Camide 80 Din gönüllüsüne 864 vatandaşımız paylaştırılmış ve rutin olarak telefonla ve bizzat ev ziyaretleri yaparak ihityaç sahibi vatandaşlarımıza yerinde hizmet sunulmaktadır. İhtiyaçlar 112, 115 ve 156 nolu telefonlara bildirilmekte veya orada yerinde karşılanmaktadır.

Din gönüllülerimiz bu alanda her türlü fedakarlığı göstermekte, telefonla vaya bizzat hizmet gören vatandaşlarımız görevlilerimize teşekkürlerini sunmaktadırlar. Tüm görevlilerimizden Allah razı olsun.