01.08.2019

TATARAĞASI YAZ KURSU ÇOCUK ŞENLİĞİ

Kadıköy Müftülüğüne bağlı Tatarağası Camii ve Kuran Kursunda yaz döneminde kursa gelen çocuklara Kuran Kerim’i okuma ve Dini bilgilerin yanında el beceri eğitimi de kendilerine kazandırıldı. Tatarağası Camii bahçesinde çocuk şenliği düzenlendi. ”Camimde Çocuk Şenliği” adı altında düzenlenen şenliğe çevre camii Kur’an kursları da katıldılar. Şenlikte Tahta Bacak Adam, Tavşan Adam, Sosis Balon Show gösterileri ve Bilmeceli Yarışmaların yapılması öğrenci ve velilerin ziyadesiyle memnun etti. Kadıköy Müftüsü Mahmut Çakır ve Şube Müdürü Kadir BALTACI’nın da katıldığı şenlikte Müftü ÇAKIR bir konuşma yaparak emeği geçenlere, ailelere ve öğrencilere teşekkür etti.
Minik öğrenciler Yaz Kursu sonunda ailelerinin de katılımıyla öğrendiklerini kapanış merasiminde sergilediler. Öğrencilerimizin geleneksel el sanatları arasında bulunan el işlemeleri, ebru sanatı, baskı sanatı ve çevre duyarlılığını kazandıran ürünler ile ekmek israfı hakkında stantlar oluşturarak ziyarete gelenlere bilgi sunmaları büyük beğeni topladı. Programın sonunda Yaz Kursu öğrencileri evlerinde yaptıkları yiyecekleri de gelen misafirlere ikram ettiler.  Kadıköy Müftülüğüne bağlı Cami ve Kur'an Kurslarında yaz kursları büyük bir heyecanla devam ediyor.