Esenler Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılı münasebetiyle, 15 Temmuz şehitlerimiz ve bütün şehitlerimiz için İlçe genelindeki camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda birer hatmi şerif okunmuştur. Toplam okunan 100 hatmi şerifin duası yapılmıştır, bütün Kurslarımızda anma merasimleri yapılarak şehitlerimiz için programlar tertip edilmiştir.
Detay

Müftülüğümüze bağlı  Hz. Ömer Yatılı Kız Kuran Kursumuzda hafızlığını tamamlayan 25 öğrenci için Esenler Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezinde icazet töreni yapıldı.
Detay

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Esenler Müftülüğü din gönüllüleri ile bir araya geldi. Esenler Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul Müftü Yardımcısı Bahri Şamat, Esenler Müftüsü Halil Şekerci ile din gönüllüleri katıldı.
Detay

Mevlid Kandili münasebetiyle 30 Kasım 2017 Perşembe Günü İlçemiz Kadir TOPBAŞ Kültür Merkezinde "Mevlid-i Nebi" konulu program yapıldı. Program Atışalanı Merkez Camii İmam-Hatibi Baki ÖZDEMİR’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Halil ŞEKERCİ’nin kısaca Mevlid Kandilinin anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ tarafından konferans verildi.
Detay

18-24 Eylül Ahilik haftası münasebetiyle, İlçe Müftülüğümüz tarafından Esenler Kaymakamlığı konferans salonunda program yapıldı. Program Bilal-i Habeşi Camii İmam-Hatibi Hifzullah DOĞRU hocamızın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
Detay

Gönül gözü görmeyen can gözünü neylesin Dünyada dönmeyen dil mahşerde ne söylesin Mevla bütün beşeri ümmetinden eylesin Sancağının altında Ya Hazreti Muhammed 26.04.2017 Çarşamba günü Atışalanı Mimar Sinan Cami konferans salonunda İstanbul İl Müftü Yardımcısı Ömer ERDEN Hocamızın, Esenler Müftüsü Halil ŞEKERCİ Hocamızın, Esenler Müftülüğü personelinin katılımı ve halkımızın teşrifleri ile kutlu doğum programı tertip edilmiştir.