Esenler Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kışın gelmesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde bulunan birçok çocuğun bot ve mont ihtiyacı önemli hale geldiğinden, İlçemizdeki camilerden bot ve mont yardımı yapılmıştır.
Detay

Müftülüğümüze bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için “Hafızlık Belgesi Takdimi” gerçekleşmiştir.
Detay

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılı münasebetiyle, 15 Temmuz şehitlerimiz ve bütün şehitlerimiz için İlçe genelindeki camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda birer hatmi şerif okunmuştur. Toplam okunan 100 hatmi şerifin duası yapılmıştır, bütün Kurslarımızda anma merasimleri yapılarak şehitlerimiz için programlar tertip edilmiştir.
Detay

Müftülüğümüze bağlı  Hz. Ömer Yatılı Kız Kuran Kursumuzda hafızlığını tamamlayan 25 öğrenci için Esenler Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezinde icazet töreni yapıldı.