22.05.2020

BEYLİKDÜZÜ MÜFTÜLÜĞÜ KÜÇÜK PERVİN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI.

Beylikdüzü Müftülüğü Vefa Destek Grubu imam hatipleri sokağa çıkma kıstlaması sebebiyle yaklaşık 1,5 aydır arkadaşlarıyla görüşemeyen Pervin'e 9. yaş günü kutlama sürprizi yaptı.

Beylikdüzü Marmara mahallesinde oturan Uzun ailesinin Beylikdüzü Müftülüğü E-Mail adresine yazmış oldukları '' Sayın Yetkili, 07/05/2020 tarihinde 9 yaşına girecek olan kızım Pervin Ramazan ayı münasebetiyle haftada 2.3 gün oruç tutmaktadır, bu sene 1,5 aydır arkadaşlarıyla beraber olamayan kızımın doğum gününde tarafınızdan hatırlanması bizleri onurlandıracaktır. Saygılarımla'' bu mesaj üzerine İlçe Müftüsü Kadir KOÇAK'ın görevlendirdiği Molla Gürani Camii imam hatibi Mehmet KURUMAHMUT Hoca küçük Pervin'i evinde ziyaret ederek doğum günü pastası ve çeşitli hediyelerle Pervin'in doğum gününü kutladı. Pervin, hoca amcasına teşekkür ederek bu doğum gününü hayatı boyunca unutamayacağını söyledi. İlçe Müftüsü Kadir KOÇAK'ta küçük Pervin'i telefonla arayarak doğum gününü kutlayıp dualarını iletti. Pervin ve ailesi Müftü Kadir KOÇAK'a memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.