04.03.2020

YOLUN İYİLİK OLSUN

Beylikdüzü İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Beylikdüzü Şubesi ve Beylikdüzü Yardım Gönüllüleri'nin İdlip için organize ettiği insani yardım kampanyası, Kur'an Kursu Öğretici ve Öğrencilerinin, Din Görevlilerimizin ve Beylikdüzü Yardım Gönüllüleri Hanımefendilerinin gayretli çalışmaları ve gönüllü hanım kardeşlerimizin merhametli elleriyle hazırladıkları yardım kolileri, Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Gönüllüleri tarafından tıra yüklenereki Fatih Sultan Mehmet Camii önünde İlçe Müftüsü Kadir KOÇAK'ın yaptığı dua ile uğurlandı. Müftü KOÇAK Lütfiye Hanım nezdinde Beylikdüzü Yardım Gönüllüleri Hanımefendilerine, Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürü Sayın Mustafa Heşe ve Cafer bey ve ekibine, Beylikdüzü İlçe Müftülüğü Personeline, hayırsever Beylikdüzü Halkına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.