02.04.2024

"Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde Emine Doğruparmak 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Fatih Sultan Mehmet Camii Diyanet Gençlik ve Kültür Merkezi’nin açılışlarını gerçekleştirdi"

Prof. Dr. Ali Erbaş cuma günü Beylikdüzü Müftülüğü bünyesinde birçok açılışı gerçekleştirdi. İlk olarak Emine Doğruparmak 4-6 Yaş Kur'an Kursu açılışına katılan Erbaş, yaptığı duanın ardından öğretmen ve minik öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Cuma namazında Fatih Sultan Mehmet Camii'nde hutbe irad ederek kıldırdığı cuma namazının ardından FSM Diyanet Gençlik Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa İlçe Müftüsü Kadir Koçak, Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık, belediye başkan adayı Mehmet Günaydın, Başkanlık Vaizi Kazım Türkmen ve müftülük personeli katıldı. Gençlik merkezi açılışında öğrencilerle hasbihal eden Erbaş, "gençlerimiz bu mekanlarda Dini, milli ve manevi değerlerimizle yetisecekler. Mekânın açılışında emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi. Açılış töreni dualarla sona erdi.