25.11.2023

“Diyanet İşleri Başkanlığı BaşMüfettişi Erdoğan EKEN İle Toplantı Programı”

Diyanet İşleri Başkanlığı BaşMüfettişi Erdoğan EKEN’in teşrifleriyle Beylikdüzü Müftülüğü personel toplantısı gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticileri ve cami din Görevlilerinin katılım sağladığı program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Toplantıda açılış ve selamlama konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Kadir KOÇAK, toplantıya teşrif eden BaşMüfettiş Erdoğan Eken’e personele rehberlik eden engin tecrübe ve bilgi paylaşımından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

BaşMüfettiş Eken, toplantıda yaptığı konuşmada, “bu değerli mesleği icra eden Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlisi mesai arkadaşlarımız, her biriniz toplumda çok kıymetli bir konumda olduğunuzu hiçbir zaman unutmayınız. Bizler merkez teşkilatı olarak bir çok şeyi tek başımıza icra edemeyiz. Diyanet İşleri Başkanlığının toplumdaki kılcal damarları olarak icra ettiğiniz görevle bütün insanlarımızın manevi yanlarına dokunuyor, milli ve manevi anlamda eksikliği hissedilen her türlü değeri canlı tutmaya gayret gösteriyorsunuz." dedi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen din hizmetleri hakkında da bilgiler veren Eken, öncelikle çalışmalarından ötürü İlçe Müftüsü Kadir Koçak’a, Müftülük personeline ve bütün Beylikdüzü Müftülüğü görevlilerine teşekkürlerini iletti. Toplantı sonunda katılım sağlayan personele söz hakkı veren Baş Müfettiş Erdoğan Eken'e, konuşmasından ötürü İlçe Müftülüğüne bağlı din hizmeti sunan tüm personel tarafından memnuniyetler dile getirilerek kendisine teşekkür edildi.