Beylikdüzü’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı Düzenlendi
Beylikdüzü Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde gerçekleştirildi.
İstiklal Marşı ile başlayan program, Fatih Sultan Mehmet Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Korkmaz’ın Kur’an tilaveti ile devam etti. Program, protokol konuşmalarının devamında İbrahim Cevahir Camii İmam Hatibi Ferhat Yıldız, Özkan Acar Camii İmam Hatibi Mümin Eren Sonkaya, Mevlana Camii İmam Hatibi Abdussamed Himmet, Deniz İstanbul Camii İmam Hatibi Ömer Ercan ve Fatih Sultan Mehmet Camii Müezzin Kayyımı Ahmet Korkmaz’ın yer aldığı Beylikdüzü Müftülüğü İlahi Grubu tarafından seslendirilen ilahi ve kasidelerle devam etti.
Vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlenen program, İbrahim Cevahir Camii İmam Hatibi Ferhat Yıldız ve Deniz İstanbul Camii İmam Hatibi Ömer Ercan tarafından okunan sela ve Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi İbrahim Erdöl tarafından yapılan dua ile tamamlandı.