26.07.2024

"Beylikdüzü Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından Genç İş Adamlarıyla Tarihi Cami ve Mekân Ziyaretleri Programı"

Beylikdüzü Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce genç iş adamları ve gençlerle tarihi cami ve mekan ziyaretleri düzenlendi. Yapılan ziyaret programında Hacı Bayramı Veli Camii'ne kılınan sabah namazının ardından Sivas Ulu Camii, Divriği Ulu Camii'nin yanı sıra Sivas ve Malatya'da bulunan bir çok cami ve tarihi mekân ziyaret edildi. Beylikdüzü Müftülüğü Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi ve Fatih Sultan Mehmet Camii Gençlik Merkezi sorumlusu İbrahim Erdöl organizesinde gerçekleşen ziyaret programında İlçe Müftüsü Kadir Koçak'ın başkanlığında İlçemizde yapılan gençlik çalışmalarının değerlendirildiği ve yapılacak çalışmaların programlandığı çalıştay düzenlendi. Verimli geçen çalıştay ve gezi programının sonunda İlçemizde yürütülen gençlik faaliyetlerine, gençlik merkezlerinin yapımına büyük destek veren ve gezi organizasyonunun düzenlenmesini sağlayan genç iş insanlarımızdan Sayın Ahmet Öztekin ve Naim Gündüz Bey'e katkılarından dolayı İlçe Müftüsü Kadir Koçak tarafından kendilerine teşekkür edilerek plaket takdimi yapıldı.