31.05.2020

Beykoz'da Cuma Namazları Uzun Aradan Sonra Kılındı.

Pandemi sürecinde 16 Mart 2020 tarihinde Camilerimizde Cuma Namazı ve Cemaatle Namaz  kılmaya ara verilmişti.

29 Mayıs 2020 tarihinde bütün camilerimizde tekrar Cuma Namazı kılınmaya başlandı.

Beykoz ilçemizde bütün Camilerimizde ve iki açık alanda Cuma Namazı kılmanın sevinci  yaşandı.

Beykoz Anadoluhisarı namazgahında da cuma namazı kılındı. 1390-1395 yıllarında Yıldırım Beyazıd tarafından yaptırılan ve İstanbul fethinden önce Fatih Sultan Mehmet Han tarafından tahkim ettirilen Anadoluhisarı namazgahında fethin 567. yıldönümünde Beykoz Kaymakamı sayın Ahmet Katırcı ,Belediye Başkanı sayın Murat Aydın ve ilçe protokolü ile çevredeki vatandaşlar katıldı.

Beykoz Müftüsü Ali Efe Cuma Namazını kıldırıp okunan hatimlerin duasını yaptı.

İlçede bütün camilerimizde sosyal mesafeye ve diğer kurallara riayetle namazlarımız kılındı. Cemaatimiz Camiilere kavuşmanın sevincini yaşadı.

Ayrica Türkiye Diyanet  Vakfı Beykoz şubemizde Camilerimize kavuşmanın sevinci ile şükür Kurbanı kesilip misafir öğrencilere ikram edildi.