12.05.2020

Beykoz Müftülüğü Ramazan Programları

Beykoz Müftülüğü Ramazan Ayı vesilesiyle hazırladığı programlarına devam ediyor.

İlçeMüftüsü Ali Efe, Vaizler ve  Din Görevlileri sosyal medya imkanlarını kullanarak insanımıza ulaşmaya gayret etmektedirler.

Beykoz Müftülüğüne ait youtube ve facebook kanalları vasıtasıyla Müftü ve Vaizler 15 - 25 dakikalık vaaz kayıtlarını günlük yayınlanmaktadırlar.

İlçe Müftüsü Ali Efe'nin "Ramazan Günlüğü" programıyla "Bir Ayet Bir Hadis" 'le konuyu işlediği 3 dakikalık görüntülü kayıt Müftülüğümüzün sosyal medya kanallarında, İlçemizde hizmet veren Belediyemiz sosyal medya hesapları ve Kent Konseyi sosyal medya hesaplarından paylaşılmaktadır.

Camilerimizde ve Kur'an Kurslarımızda görev yapan personelimiz çevrelerinde oluşturdukları hatim grupları ile sosyal medya aracılığı ile hizmetlerine devam etmektedirler.

Beykoz Müftülüğü olarak Mavi Karadeniz TV de canlı yayınlarla iftar ve sahur programları yapılmakta, İlçe Müftüsü ve Vaizler Din Görevlilerimiz ile birlikte program icra etmektedirler.

Kur'an Kurslarında görev yapan Hoca hanımların gruplarına, Vaize Hoca hanımlar günlük cüzün tefsiri ve dini sorulara verdikleri cevaplarla katılmaktadırlar.

Yotube Kanalımıza görüntülemek için tıklayınız

Facebook Sayfamızı görüntelemek için tıklayınız.