16.04.2020

Beykoz'da Anlamlı Bağış

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına Beykoz Yalıköy Mahallesinde ikamet eden yaşlı amca duygulandıran bağışta bulundu.

Beykoz Müftülüğü Personelimiz Yunus Çiftçi, Vefa Sosyal Destek grubu bünyesinde Yalıköy Mahallesinde oturan yaşlı Mustafa Tepeci amcanın maaşında yardımcı olup, evine teslim etmek üzere gitti.

Mustafa amca Ülkemizin salgınla mücadelesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek olacağını ve 1000 TL nin bu kampanya hesabına yatırılmasını istedi. Görevli Hocamız ilgili hesaba Mustafa amcanın yardımını yatırıp dekontunu kendisine teslim etti.

Aziz Milletimizin dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu gösteren Mustafa amcaya yaptığı bu anlamlı bağış için Beykoz Müftülüğü olarak teşekkür ediyor, sağlık ve afiyetler diliyoruz.