21.11.2018

Beykoz Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Beykoz Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası vesilesi ile düzenlenen program çerçevesinde ;

Beykoz Kaymakamı Sayın Ahmet KATIRCI Bey makamında İlçe Müftüsü Ali EFE ve Din Görevlilerinden oluşan heyet tarafından 19  Kasım 2018 tarihinde ziyaret edilerek, Mevlid-i Nebi Haftası Programları hakkında bilgi verildi.

Beykoz Müftüsü Ali EFE ve beraberinde ki heyet 20 Kasım 2018 Salı günü Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK'i makamında ziyaret etti. Aynı gün Beykoz Devlet Hastanesi İdaresi ziyaret edilerek Hastane Personeli , Hasta ve Hasta Yakınlarının kandilleri tebrik edilerek, günün anısına gül takdim edildi. Aynı gün 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde şehit olan Murat AKDEMİR'in ailesi ve babası İsmail AKDEMİR ziyaret edildi. Aynı gün bir başka 15 Temmuz  Şehidimiz olan Şehit Hasan KAYA'nın eşi Şengül KAYA ziyaret edilerek, Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Camilerimizde düzenlenen Kandil programları, Kuran Ziyafeti programları ile birlikte, İlim Yayma Cemiyeti Beykoz Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimiz Orta Çeşme Merkez Camiinde program düzenlediler.

Ayrıca okullarımızda düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası programlarında İlçe Müftüsü, Vaizlerimiz ve görevlilerimiz katkıda bulunarak görev aldılar.

Mevlid-i Nebi Haftası vesilesi ile Hz. Peygamberimiz ve Gençlik konusu bütün programlarımızda işlenerek Peygamberimizin (s.a.v ) çevresinde bulunan genç sahabelerden örnekler verildi.