26.04.2024

"Dijital Bağımlılık ve Etkili Şifası Kitap" konulu program gerçekleştirildi

Kur'an Kurslarımızda "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" projesi kapsamında 23.04.2024'te Elmalı Kur'an Kursu konferans salonunda hafızlık öğrencileri ile "Dijital Bağımlılık ve Etkili Şifası Kitap" konulu program gerçekleştirildi.

Göksu Kur'an Kursu öğrencilerinin de katıldığı programda Eğitimci yazar Dr. Musa Mert eğlendiren, düşündüren ve farkındalık odaklı içeriklerle öğrencilerin keyifli zaman geçirmesine vesile oldu.

Beykoz Müftülüğünce Dr. Musa Mert'in yazmış olduğu "Peygamberimizin Çocuklarla Oynadığı Oyunlar" ve "Peygamberimizi Güldüren Şakalar" isimli kitapları çocuklara hediye edildi.
Yazarımız program sonunda kitaplarını imzalayarak öğrencilerle sohbet etti.

Beykoz İlçe Müftüsü Muhammet Likoğlu ise okumaya dair böyle güzel bir atmosferin oluşmasına vesile olan Dr. Musa Mert'e, Hafız olmak için çalışan öğrencilere, onlara emek veren Kur'an Kursu Öğreticileri ve idarecilerine, katılımlarından dolayı ve planlama-organizasyonda emekleri geçen Diyanet Beykoz Hanım Gençlik koordinatörlüğüne, ilçe vaiz-vaizelerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.