04.04.2024

Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi öğrencilerine iftar programı düzenledi.

Beykoz Müftülüğü 04.04.2024 tarihinde Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi öğrencilerine iftar programı düzenledi.

'Çedes' kapsamında okul kulüp öğrencileriyle yapılan iftar programında İlçe Vaizi Ceyhun Uysal bir konuşma yaptı. "Kime uzun ömür verirsek onu yaratılış çizgisinde tersine çeviririz." ayetindeki ömür kelimesiyle imar kelimesinin aynı kökten geldiğini, imarın inşa etmek, içini doldurmak anlamına geldiğini, bu sebeple de insana verilen ömrün içinin doldurulması gerektiğini, insan ömrün içine iyi veya kötü ne bıraktıysa onunla anıldığına vurgu yaptı. Gençlik dinamizmin sembolü olduğundan bu dinamizm iyi bir uğurda olursa çevreye yönelik de iyi bir değişimin gerçekleşeceğini ifade ederek gençliği önemsediklerini belirtti.

Okul Çedes manevi danışmanı Seyit Ayhan, okul Çedes temsilci Öğretmeni Ferhan Özhan, Vaiz Mehmet Ali Açar, Şube Müdürü Abdurrahman Kıdık, K. Kursu Öğreticisi Müzeyyen Özkoçak katılımları ve programın içeriğine katkılarıyla öğrencilerin güzel vakit geçirmelerine vesile oldular.

Program projeye destek veren okul  müdür yardımcısı Ferhat Bayraktar'ın ve öğrencilerin güzel buluşmayı düzenleyen İlçe Müftülüğüne teşekkürleri ile sona erdi.