03.04.2024

İshakağa Ortaokulu öğrencileri ve velilerine iftar programı düzenledi.

Beykoz Müftülüğü 02.04.2024'te İshakağa Ortaokulu öğrencileri ve velilerine iftar programı düzenledi.

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" proje öğrencileri ve velileriyle yapılan iftar programı tanışma, oyunlar, namaz ve İlçe Müftüsü Muhammet Likoğlu'nun anne baba ve çocukların kaliteli zaman geçirmesi gerektiğine, anne babaya verilen değer ve öneme, geleceği ahlaklı bireylerin inşa etmesi gerektiğine dair konuşması ve velilere gayretlerinden dolayı teşekkürü ile devam etti.

Okul Çedes manevi danışmanı Mustafa Tuncer, okul Çedes temsilci Öğretmeni Fatma Yıldız,Vaize Merve Safa Likoğlu, Vaiz Mehmet Ali Açar, Müftülük Şefi Medet Anahtar, Müftülük Personeli Enes Gerizli'nin katılımları ve programın düzenlenmesi ve içeriğine katkılarıyla öğrencilerin güzel vakit geçirmelerine vesile oldular.

Öğretmenlerin, velilerin, öğrencilerin memnuniyeti ve İlçe Müftüsü Muhammet Likoğlu'na teşekkürleri ile program sona erdi.