02.04.2024

Çocuklar İftar Programları İle Değerlerini Öğreniyor

Beykoz Müftülüğü 01.04.2024 tarihinde Şehit İsmail Kefal İlkokulu öğrencilerine iftar programı yaptı.

'Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum' proje öğrencileriyle yapılan iftar programı; Beykoz Merkez Camii görevlisi Kadir Yavuz'un Kur'an-ı Kerim okuması, çocukların yaptığı yemek duası, tanışma, bilmeceler, fıkralar, değerlerimiz üzerine karşılıklı konuşmalar ve zeka oyunlarıyla devam etti.

Okul Çedes manevi danışmanı Muharrem Uzun, okul Çedes temsilci Öğretmeni Merve Buğday, Vaiz Mehmet Ali Açar, Berat Atalay, Şube Müdürü Abdurrahman Kıdık katılımları ve programın içeriğine katkılarıyla öğrencilerin güzel vakit geçirmelerine vesile oldular.

Çocukların bitmesini hiç istemediği program projeye destek veren okul müdürü Bayhan Tekin'in ve öğretmenlerin İlçe Müftüsü Muhammet Likoğlu'na teşekkürleri ile sona erdi.