28.03.2024

Gençlik Buluşması ve İftar

Beykoz Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğünce Beykoz müftülüğü yeni hizmet binasında  gençlik buluşması ve iftar programı Çubuklu Halilağa Camii imam hatibi Muharrem Uzun moderatörlüğünde yapıldı.

Farklı cami ve mahallelerden davete gelen çocuklar yaptıkları dua, ezan okuma, etkilik ve paylaştıkları güzel fikirlerle tanışma, yardımlaşma, iftar yapma ve kaynaşmanın heyecanını yaşadı.

Programda cami gençlik gruplarına selamlama konuşması yapan ilçe müftüsü Muhammet Likoğlu gençlere okullarında başarılı ve hayat boyu bilgili-ahlaklı bireyler olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Bu faaliyetlere katılımlarından dolayı gençlere, emek veren bayan gençlik koordinatörlüğüne, her bir din görevlisi arkadaşına ve daire personeline teşekkür etti.

Ardından gençlik koordinatörlüğü sorumlu il müftü yardımcısı Zekeriya Bülbül gençlerle hasbihal etti. Yemek önümüzde olmasına rağmen sırf Allah'a verdiğimiz sözü yerine getirerek sabretmenin öğrenildiğine, yemeği ikram eden kişinin bilinmemesine rağmen herkesin duasını aldığına dikkatleri çekti. Hayal ve hedeflerinin büyük olması, gizli hayır dualar alma hedeflerin olması gerektiğini vurgulayan Bülbül "büyüdüğünüzde sahip olduğunuz zenginliklerle öyle güzel hayırlar yapın ki, kimsenin bilmesine ihtiyaç duymadığınız bir seviye ve ahlakta olsun, böylece sizin de şimdi dua ettiğiniz gibi görmediğiniz kişilerin duasını alın" tavsiyesinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Beykoz müftülüğü Gençlik koordinatörü Veli Vural Erkılıç'ın bu imkanları gençlere sağlayan Beykoz müftülüğüne, görevli hocalara ve katılımcılara teşekkürün ardından program sona erdi.