08.08.2023

Beykoz İlçe Müftümüz Görevine Başladı

Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü görevinde iken Beykoz’a atanan Muhammet LİKOĞLU görevine başladı.

Müftümüz Muhammet LİKOĞLU, Şile Müftüsü Necmi ÜNSAL’ında katıldığı devir teslim töreninde, Çekmeköy Müftüsü  Vehbi AKŞİT hocamızdan görevi devraldı.  Bu görevin kendisine ve halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Muhammet LİKOĞLU Kimdir ?

1984 Yılında Trabzon'un Köprübaşı İlçesi Büyükdoğanlı (Aspalo) Köyünde doğdu. İlköğretimini Samsun Ondokuzmayıs İlçesinde, İmam Hatip Orta Okul ve Lise Öğrenimini Samsun İmam Hatip Lisesinde bitirdi. (1994-2000)

2005 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Aynı yıl Bolu'da İmam Hatiplik görevine başladı. Bolu ve Sakarya İllerinde toplam 6 yıl bu görevi yerine getirdi. 2011 yılında başladığı Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezini 2014 yılında bitirdi. Karabük İli Safranbolu İlçesinde 3 yılı aşkın bir süre Vaizlik görevinde bulundu. 2017-2019 yıllarında Mardin Ömerli İlçe Müftülüğü, 2020-2023 yıllarında Düzce Çilimli İlçe Müftülüğü görevinde bulundu.