18.07.2023

Beykoz Müftüsü Ali Efe Vedalaştı

Beykoz Müftüsü olarak 13.02.2017 tarihinde göreve başlayan Ali Efe Beykozlularla vedalaştı.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın, İstanbul İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Beykoz Kurum Müdürleri, Din Görevlileri, Kur’an kursu Öğreticileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Emekli Din Görevlileri, Cami Ve Kur'an Kursları Dernek Başkanları ve Basın Temsilcelerinin katılımı ile düzenlenen program öğretmenevinde icra edildi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş konuşmasında; Beykoz Müftüsü Ali Efe’nin İdaresi döneminde güzel hizmetlerin olduğunu ve kendilerine herhangi bir problemin gelmediğini ifade ederek başarılar diledi.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli; Müftümüzün genel hizmetlerinin yanında özellikle ÇODEM ve Sevgi Evlerindeki çocuklar ile dezavantajlı kişilerin tedavileri konusundaki gayretlerini unutmayacağım dedi.

Belediye Başkanı Murat Aydın; Müftümüz ile birlikte koordineli olarak ilçemizde Güzel hizmetler verdik diyerek başarılar diledi.

Din Görevlilerini temsilen Kavacık Merkez Camii İmam Hatibi Halit Öksüz konuşmasında; Müftü Ali Efe'nin bütün görevlilerimiz ile sağlıklı bir iletişim kurduğunu, her arkadaşımızın günün her anında kendisine ulaşabildiğini, idareciliğinin yanında bir arkadaş ve abi olarak kendisini her zaman hayırla yad edeceklerini belirterek Ali hocamız Beykoz'da güzel bir hatıra bıraktı dedi.

Programın sonunda Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli Müftü Ali Efe'ye başarı belgesi; İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş hat levha; Belediye Başkanı Murat Aydın çeşmi bülbül, Müftülüğümüz bütün çalışanları adına, Sivil Toplum Kuruluşları adına çeşitli plaket ve hat levhalar hediye edildi.

Bütün katılımcılarla helalleşen, vedalaşan Müftü Ali Efe Beykoz'a veda etti

Müftü Ali Efe konuşmasında Beykoz'da din görevlisi arkadaşlarımızla bir bütün olarak çalıştık diyerek şunları ifade etti; İstişareye ve koordinasyona önem verdiklerini, Diyanet İşleri Başkanlığının şemsiyesi altında İstanbul Müftülüğümüz, Kaymakamlığımızın koordinasyonu ve rehberlikleriyle bütün görevlilerimiz ile daha iyi hizmet vermeye gayret ettik

Camilerimizde gençlik faaliyetlerimiz, Üniversite gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz, Kur'an kurslarımız, 4-6 yaş sınıflarımız, Hafız eğitimimiz önem verdiğimiz hususlardı.

Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerimizde Yetim Kur’an Kurslarımız, Vakıf Çeşmelerimiz, ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilere yönelik hizmetlerini ön planda tutmaya gayret ettiklerini ifade etti