18.07.2023

Müftü Ali Efe Personeli İle Vedalaştı

Beykoz Müftüsü olarak 13.02.2017 tarihinden bu güne görev yapan Ali Efe Beykoz'daki görevinden 20.07.2023'te ayrılacak. Beykoz Müftülüğü personeli ile yaptığı toplantıda hazırlanan slayt ile ana hatları ile bazı faaliyetler hatırlandı.

Müftü Ali Efe konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığımızın bünyesinde olmaktan, halkımıza din hizmeti sunmakla görevli olmaktan onu duyduğunu ifade etti.

Sahih bilgi ile istişare ve işbirliği içinde hizmeti önemsediğini, her bir arkadaşımızın düşüncesini, teklifini değerlendirdiklerini dile getirdi.

Beykoz’da Camilerimiz ve Kur'an Kurslarımızda hizmetlerimizde arkadaşlarımızla bir bütün olarak gayret edildiğini; bayrak yarışının, hizmet kervanının devam ettiğini dile getirip katkıları vesilesi ile bütün personelimize teşekkürlerini ifade etti.

Görev Süresi boyunca pandemi gibi zor dönemlerinde birlikte yaşandığını ifade etti.

Beykoz’dan güzel hatıralarla ayrılacağını ifade ederek bütün görevliler ile helalleşen Ali Efe her bir arkadaşımıza gönlünün ve kapısının açık olduğunu dile getirdi.