11.05.2024

Bu ay "1 Konu 1 Konuk" projesi kapsamında Abdullah Yıldız'ı misafir ettik

Her Ay 1 Konu 1 Konuk projesinde bu ay konuğumuz Namaz Gönüllüleri Platformu başkanı Abdullah Yıldız oldu.

Beykoz Müftülüğü Göksu Kur'an Kursunda gerçekkeştirilen programda Abdullah Yıldız, iffetin ve iradenin timsali Hazreti Yusuf misali önüne çıkan günahalara karşı tavır almak gerektiğini, namazın Allah'a yakınlığın, kulluğun, teslimiyetin ve nimetlere şükrün en yüksek ifade biçimi, aktif ve düzenli bir hayatın göstergesi olduğunu, kötü şeylerden ve kötü arkadaşlıklardan sakındıran bir ibadet olduğunu vurguladı.

Allahın en çok hoşuna giden ibadetlerden olan namazın secdeye layık olan tek ilah olduğu için kılınması gerekiğini belirtti.

Öğrencilere "Yusuf'un Üç Gömleği" ve "Haydi Namaza" kitapları hediye edildi.

Program için öğrenciler konuk Abdullah Yıldız'a, programı düzenleyen Kurs Müdürü İsmail Özdemir'e ve hocalarına, Peksimetçi Salihağa Camii İ. Hatibi Rıfat Kaya'ya teşekkür ettiler.