18.01.2023

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları

Sayı         : E-60928694-713.01-3319742                                                                                        17.01.2023

Konu        : Hafızlık ve Kur’an- Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları

DAĞITIM YERLERİNE

İlgi          : Diyanet İşleri Başkanlığı (Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı)'nın 16.01.2023 tarihli ve E-42612791-713.01-3313312 sayılı yazısı.

2023 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde; Başkanlığımız personelinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri, hizmet süresince kendilerine güven duymaları, hafızlıklarını pekiştirmeleri ve Kur'an'ı Güzel Okuma ve anlama becerilerini geliştirmeleri amacıyla, merkez ve taşra teşkilatında vaiz ve üstü unvanlarda görev yapanlar hariç erkek personel arasında "19. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ile kadın personel arasında "9. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmaları gerçekleştirileceğine dair ilgi yazı ve ekleri ekte gönderilmiştir.

Bu itibarla; ilgi yazı eki yarışma şartnamesinin bütün personele tebliğ edilmesi, duyuru metinlerinin ilan panolarına asılması, aylık mutat toplantıda konunun ayrıntılı bir şekilde bütün personele duyurulması ve yarışma programının uygulanmasında gereken iş birliğinin sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

İsa AKTAŞ

Vali a.