13.05.2022

Hayra Vesile Olan Hayrı İşleyen Gibidir

Bakırköy İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bakırköy Şubesinin gerçekleştirdiği dini ve hayri hizmetlerde gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı Bakırköy Müftülüğü ADRB Vaizi Tuba ŞAHİN, Şenlikköy Camii İmam Hatibi Sadık BAYRAKCI, Basınköy Camii İmam Hatibi Hasan ERCAN, Çarşı Camii İmam Hatibi Saffet DEMİR, Hacı Mevlüt Nalbant Camii Müezzin Kayyımı Remzi GÖLBAŞI, Nakşiye Esen Camii İmam Hatibi Muktesim KARATAŞ, Reşadiye Camii İmam Hatibi Halis ÖZDEMİR, Zuhuratbaba Camii İmam Hatibi Hakan ÇELİK, Zuhuratbaba Camii Müezzin Kayyımı Bünyamin ALDIR, Ataköy Yunus Emre Camii Kız Kuran Kursu Öğreticisi Ünzile GÜVEN, Florya Camii İmam Hatibi Mustafa DÜZENLİ hocalarımıza teşekkür mahiyetinde Bakırköy İlçe Müftüsü Şahabettin KARABAY tarafından plaket takdim edildi. Allah (c.c.) tüm hayır sahipleri ve hayra vesile olanların gayretlerini misliyle mükafatlandırsın..