Bakırköy Müftülüğü

01.03.2018

Selami AYDIN

1965 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğan Selami AYDIN İlköğretimden sonra tahsil hayatını İstanbul’ da sürdürdü. Hafızlığını İstanbul’da tamamlayan AYDIN, İmam Hatip Lisesini de İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesin de bitirdi. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdikten sonra İhtisas eğitimini İstanbul Haseki Eğitim merkezinde, Yüksek Lisansını ise Van 100.Yıl Üniversitesi’nde tamamladı. Hollanda’da 4 yıl yurt dışı görevinde bulundu.3 yıl Van Diyanet Eğitim Merkezinde görev yaptı ve daha sonra Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezinde 4 yıl eğitim görevlisi olarak çalıştı. Burada eğitim görevlisi iken Hopa İlçesine Müftü olarak atandı.18/10/2017 tarihinde Kaynarca Müftülüğüne naklen atandı. 11.07.2018 tarihinde Bakırköy İlçe Müftülüğüne Müftü olarak naklen atanan Selami AYDIN, halen burada görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.