08.02.2021

Diyanet Yayınları Her Yerde!

Bakırköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Cezaevi Vaizlerimizin koordinesinde gerçekleştirdiğimiz “Diyanet Yayınları Her Yerde!” projesi kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Bakırköy Şubesi ve Hayırsever Vatandaşlarımızın katkılarıyla temin ettiğimiz Diyanet Süreli Yayınlarından “Diyanet Aylık Dergi”, “Diyanet Aile Dergisi” gençlerimiz için “Geçerken” dergisi, çocuklarımız için “Diyanet Çocuk Dergisi”, 4-6 yaş çocuklarımız için “Diyanet Cim” dergisi olmak üzere toplamda 364 adet derginin ilk sayıları Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan gençlerimize ve çoçuklarımıza, Bakırköy Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesinde sportif aktivitelerde bulunan okul çağındaki çocuk ve gençlere, Florya Çocuk Destek Merkezi (Çodem) ‘ndeki gençlere, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu sakinlerine, Bakırköy Müftülüğü yatılı ve 4-6 yaş Kuran kursu öğrencilerine ulaştırılarak dini, sosyal ve kültürel bilginin doğru kanallardan öğrenilmesine katkı sunuldu.