Bakırköy Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

29 Mayıs Cuma namazından itibaren camilerimiz belirlenen şartlar çerçevesinde ibadete açılıyor. Abdestini al gel Maskeni al gel Seccadeni al gel Mesafeyi ihmal etme Musafaha etme Hasta isen evde kal Cuma Namazı Kılınacak yerler için tıklayınız..
Detay

BAKIRKÖYLÜ VATANDAŞLARIMIZIN MÜBAREK RAMAZAN AYINI TEBRİK EDER TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ CENAB-I HAKTAN NİYAZ EDERİM Selami AYDIN Bakırköy Müftüsü
Detay

Bakırköy Müftülüğü Kartaltepe Merkez Kuran Kursu ve Yenimahalle Erkek Kuran Kursu Öğrencileri Uzaktan Eğitimle Hafızlıklarına Devam Ediyor...
Detay

Bakırköy İlçe Müftümüz Selami AYDIN koronavirus salgını hakkında alınan tedbirlerle ilgili gerekli hatırlatmaları yaptıktan sonra okunan Kuran-ı Kerim in ardından memleket ve milletimizin bu salgından en kısa sürede kurtulması yönünde dua etti.