14.09.2021

Bağcılar Müftülüğüne yeni atanan Vaiz ve Din hizmetleri Uzmanları, İstişare Toplantısı İçin bir araya geldi.

İlçe Müftümüz Celal Büyük’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda her bir Vaiz ve Din hizmetleri uzmanları kendi hizmet alanlarında yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bir sunum yaptı. Müftülüğümüze yeni atanan Vaiz ve din hizmetleri uzmanları ile fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya Şube müdürlerimiz, vaizlerimiz ve uzmanlarımız  katıldı.

Toplantıda ayrıca Yürütülmekte olan çalışmalarda verimliliği artırmak için gerçekleştirilmesi planlanan hizmetler de istişare edildi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.