24.09.2020

Hafız olan öğrencilere belgeleri törenle takdim edildi

Hafız olan öğrencilere belgeleri  törenle takdim edildi

İlçemiz İbrahim Ethem Kız Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimini tamamlayan kız öğrencilerine hafızlık belgelerini İlçe Müftümüz Celal Büyük takdim etti.

İbrahim Ethem Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 14 kız öğrenciye Kur’an Kursunda belgeleri takdim edildi.

Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafız olan kız öğrenciler için, Kur’an Kursu’nda tören düzenlendi. Törene İlçe Müftümüz Celal Büyük, Şube Müdürü Mahmut Uzun, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrenciler katıldı. İlçe Müftümüz Celal Büyük, Kur’an kursundan hafız olan kız öğrencileri tebrik etti.

İlçe Müftümüz Celal Büyük, “Bu sene COVID-19 nedeniyle hafız öğrencilerimize her hangi bir program yapamadığımız için üzgünüz. Kurslarımıza hafızlıklarını tamamlamak için gelen öğrenciler içerisinde 9 ayda hafız olanlar da var 2 yılda hafız olanlar da. Başta bu öğrencilerimizin eğitimleri için gece gündüz demeden çalışan kurs öğreticilerimizi ve hafızlığını tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayatları boyunca Kur’an gölgesinde yaşamalarını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.