23.09.2020

Bağcılar Müftülüğü Aylık Mutad Toplantı Gerçekleştirdi

Bağcılar Müftülüğü Aylık Mutad Toplantılar kapsamında personele yönelik toplantı gerçekleştirdi.

Şubat ayından bu yana COVID-19 nedeniyle yapılamayan mutad toplantı yoğun tedbirler kapsamında Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi salonu’nda gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Celal Büyük toplantıda yaptığı konuşmada ”Şubat ayından bu yana COVID-19 nedeniyle toplantı gerçekleştirilmedi. Sizlerin sağlığını önemsiyoruz ve bu toplantıda gerekli sağlık tedbirlerini aldık. Bir an önce sağlık günlerimize kavuşmayı yüce mevladan niyaz ediyorum.” dedi.

Toplantıda gündemde olan konular konuşulurken, pandemi süreci öncesi yapılan Ezanı Güzel Okuma Kursuna giden personele katılım belgesi takdim edildi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.