29.03.2024

Bağcılar Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü Çalışmalarına Devam Ediyor.

Bağcılar Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklara yönelik Kazım Karabekir Kur’an Kursunda iftar programı düzenledi.
Programa ADRB Koordinatörü Kumriye Özbabacan, çocuk evinde görevli Kur'an Kursu Öğreticisi Sacide Yıldırım ve Kazım Karabekir Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.
İftar öncesi organizatör eşliğinde çocuklara eğlendirici oyunlar ve Hacivat- Karagöz gösterisi yapıldı. İftardan sonra teravih namazı kılındı ve ardından çocuklarımıza küçük hediye takdiminde bulunuldu.
Programa ev sahipliği yapan Kazım Karabekir Kur'an Kursu Yöneticisi Hatice Kurukol’a ve ekibine emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.