26.03.2024

Esfendiyar 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri İhtiyaç Sahipleri İçin Kumbaralarını Bağışladı

Bağcılar İlçe Müftülüğüne bağlı Esfendiyar 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine bağışladı.

Esfendiyar 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an kursu öğreticileri ve aileleri rehberliğinde ihtiyaç sahipleri için yardım kumbarası hazırladı.

Minikler, hazırladıkları kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Bağcılar İlçe Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar Şubesi Başkanı Ömer Kayhan’a teslim etti.

Öğrencileri ağırlayan İlçe Müftüsü Kayhan, “Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini bu güzel kampanyadan dolayı kutluyorum. Allah hepsini vatana, millete, İslam’a hayırlı evlatlar kılarak hayırda yarışmayı nasip etsin.” dedi.