22.03.2024

📌 Minikler, Gazzeli Kardeşlerini Unutmadı

🔴 Bağcılar İlçe Müftülüğüne bağlı İmam-ı Gazali 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’deki kardeşleri için bağışladı.
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destekler artarak devam ediyor.
Minikler, paylaşma duygusunu geliştirmek amacıyla her Cuma “Cuma Sadakası” adı altında harçlıklarını getirip kumbaraya atıyorlar, böylelikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğreniyorlar.
Bu sefer Filistin’deki kardeşleri için sadaka kutusunu dolduran minikler topladıkları kumbaraları kendi elleriyle İlçe Müftümüz ve TDV Bağcılar Şube Başkanı Ömer Kayhan hocamıza teslim ettiler. Minikler ayrıca müftülük daire personelini de ziyaret ederek memur abilerinin yüzlerinde tebessüm oluşturdular.
İlçe Müftümüz Ömer Kayhan bu anlamlı örnek davranışlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, minikleri, onlara rehber olan hocalarını ve özellikle ailelerini tebrik etti.