11.09.2024

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Birincisi Bağcılar'dan

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Kur'an Kursları arası Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Bağcılar İlçe Müftülüğü Asımın Nesli Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Eymen Akbaş, İstanbul İl geneli Kur’an Kursları arasında birinci oldu.

İl birincisi olan Eymen Akbaş, Kur’an Kursu Öğreticileri İbrahim Abdi, Sabit Harbi ve Kadir Öz önderliğinde Bağcılar İlçe Müftüsü Ömer Kayhan’ı ziyaret etti. Müftü Kayhan, Kur’an-ı Kerimi güzel okuma il birincisi Eymen Akbaş’ı başarısından dolayı tebrik ederek kendisine ödülünü takdim etti.

Bölge genelinde ilçemizi temsil etme hakkını elde eden Eymen Akbaş’a başarılar dileyen Müftü Kayhan, öğrencinin elde ettiği bu önemli başarının gurur verici olduğunu dile getirerek, öğrencinin yetişmesinde emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticilerine ve ailesine teşekkür etti.