18.06.2024

TDV, Gana'da Vekaletle Kurban Organizasyonu Kapsamında Kesilen Kurban Etlerini İhtiyaç Sahiplerine Dağıttı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV'nin "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" temasıyla düzenlediği 2024 yılı vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında Türkiye ve farklı ülkelerden Gana'ya gelen TDV gönüllülerinin kurban kesim ve dağıtım organizasyonu tamamlandı.
İlçe Müftümüz Ömer Kayhan'ın da aralarında bulunduğu Vakıf görevlilerince ülkenin farklı noktalarında gerçekleştirilen organizasyonda büyük ve küçükbaş hayvanların kesimi yapıldı. Ekiplerce binlerce kurban eti, Ganalı ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
TDV Bağcılar Şube Başkanı İlçe Müftümüz Ömer Kayhan, Gana'da bir hafta önce başladıkları vekaletle kurban organizasyonunu başarıyla tamamladıklarını söyledi.