14.06.2024

Milletimizin Emanetleri Olan Vekaletle Kurban İbadetlerine Refakat Etmek Üzere İlçe Müftümüz Gana’da

Türkiye Diyanet Vakfı olarak Vekaletle Kurban Organizasyonu kapsamında başta ülkemiz olmak üzere dünyanın her bir yanındaki kardeşlerimize milletimizin emanetlerini ulaştırmaya devam ediyoruz.

Yarım asra yakın süredir gerçekleştirdiği faaliyetlerle milletimizin iyilik temsilcisi olan Türkiye Diyanet Vakfı olarak Diyanet İşleri Başkanlığımız ile birlikte “Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş” sloganıyla yürüttüğümüz 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim programı kapsamında kurban ibadetlerine refakat etmek üzere İlçe Müftümüz Ömer Kayhan Gana’da.

Tarih boyunca hep mazlumun yanında yer alan milletimiz, bugün de mazlumun, mağdurun, muhtacın yanında yer almaya devam ediyor. Kurulduğu günden beri milletimizin sarsılmaz güvenine mazhar olan Türkiye Diyanet Vakfı, bu yılda vatandaşlarımızın büyük teveccühüyle dünyanın dört bir yanına milletimizin iyilik elini götürüyor.