06.03.2020

Personel İstişare Toplantısı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI, Müftü Yardımcıları Musa BİLGİÇ, Bahri ŞAMAT, Ayşe COŞKUN, Beylikdüzü Müftüsü Kadir KOÇAK ve Avcılar Müftüsü Bekir DERİN’in katılımlarıyla, Avcılar ve Beylikdüzü İlçelerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Kuran Kursu Öğreticileri ve daire personelleriyle istişare toplantısı gerçekleştirildi. İlçemiz Nakipoğlu Kur’an Kursunun Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı Halit Bin  Velit İmam Hatibi Mustafa SERTTUNÇ’un Kuranı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftümüz Bekir DERİN’ selamla konuşmasının ardından İl Müftüsü MAŞALI, din hizmetlerinin sunumu hakkında bilgiler verdi. Personelin düşünce, öneri, soru ve sorunlarının dinlenmesiyle ve sorunlara nasıl çözümler üretilebileceğine yönelik görüş alışverişiyle son buldu