08.12.2023

İTO İBRAHİM ÇAĞLAR AİHL'DE FİLİSTİN-GAZZE PROGRAMI

İTO İBRAHİM ÇAĞLAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE FİLİSTİN-GAZZE PROGRAMI

İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Müftülüğümüze bağlı Ekrem Gürel Uygulama Camii'nde, bölgedeki diğer imam hatip okullarının katılımıyla Filistin-Gazze'yi anma ve dua programı düzenledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda düzenlenen programa İlçe Müftümüz Sayın Arif YEŞİLOĞLU da katıldılar.

Milli Eğitim Müdürü Hasip TURHAN'ın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından Yasin-i Şerif ve ilahiler okundu. İlçe Müftümüz sohbet ve dua ederek, hutbe iradı ile Cuma namazını kıldırdı

Başta Müftümüz Sayın Arif YEŞİLOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasip TURHAN,
Okul müdürü Sayın Abdullah BABAT
ve Cami İmam-Hatibimiz Abdulkadir YANAR’a teşekkür ediyoruz.

Allah, Gazze ve Filistin'deki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlumların yardımcısı olsun. Zalimlere fırsat vermesin.