06.10.2023

Mevlid-i Nebî Haftası Münasebetiyle Kur'an Ziyafeti Düzenlendi

Mevlid-i Nebî Haftası münasebetiyle Kur'an ziyafeti düzenlendi.

Cuma namazı öncesi Kardeşler Cami'nde düzenlenen programda Arnavutköy Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU, Kardeşler Cami İmam Hatibi Mahfuz BAKA, Yeşil Cami Müezzin Kayyımı Mahmut Abdullah YILMAZ ve Hasan Hüseyin ve Kezziban Çamlıdere Cami İmam Hatibi Yusuf KİRACI tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi.

İlçe Müftümüz Arif YEŞİLOĞLU, yaptığı dua sonrası hutbe irad edip namazı kıldırdı.

Namaz bitiminde vatandaşlarla musafahalaşan Müftümüz ve beraberindeki hocalarımız daha sonra yeni açılan Kardeşler Cami 4-6 Yaş Kuran Kursu'nda incelemelerde bulundu.

Müftümüz Arif YEŞİLOĞLU, kursun açılışında emeği geçen başta Kardeşler Cami İmam Hatibi Mahfuz BAKA ve Müezzin Kayyımı İlyas YARCI olmak üzere tüm cami cemaatine teşekkürlerini iletti.