01.02.2023

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinden Müftüğülümüze ziyaret.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Basın sorumlusu Ümit ÖZDEMİR ve İstanbul Müftülüğü Basın ve Medya koordinatörü Abdülbaki YAZICI müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında İlçe Müftümüz Arif YEŞİLOĞLU'nun tanıtım çekimi gerçekleştirildi.Daha sonra Arnavutköy ilçesindeki Din hizmetlerini ve Türkiye Diyanet Vakfı Arnavutköy şubesi tarafından yürütülen hizmetlerinin tanıtımı için bir dizi çekim yapıldı.

Verimli geçen görüşmede Müftümüz ilçemizdeki Din görevlisi hocalarımızla birlikte yapılan hizmetleri anlatma imkanı buldu.Yapılan bu çekim yakın bir tarihte Türkiye Diyanet Vakfı tarfından dijital platformda yayınlanacak olup isteyenler vatandaşların TDV'na ait dijital platformdan gerçekleştirilen çekimi izleyebileceklerdir.